Arjen haasteita #3

Kuume.

Paitsi, ettei koskaan ole, koska on syntynyt ihmiseksi, joka on ihan sairaan kipeä ilman kuumetta. Aina. Ei tiedä kuumehourikko, kuinka kärsi pieni koululainen, kun ahjoon piti sairaana mennä, kun ei ollut sitä kuumetta.

Niinpä sitä sitten oppi jo lapsena puijaamaan auktoriteettejä. Kun piti kuumemittaria patterissa kiinni, oli kipeä jo äidinkin mielestä ja sai kaupasta lakritsia, koska kuumeisena aina teki mieli.

Kun sain ekat farkut, ymmärsin niiden korvaamattomuuden. Hinkkaamalla mittaria terveydenhoitajan vastaanotolla farkun lahkeeseen oli älyttömästi kuumetta ja pääsi kotiin. Ja äiti toi kaupasta lakritsia..

Aikuisena ei enää kehtaa puijata, joten pakko mennä töihin. Eikä saa lakritsia.

2 responses

  1. madde

    jos on kipeä, niin sairastetaan kotona. oli kuumetta tai ei. 37C ei ole mikään kuumeen raja, vaan asteen nousu normaaliin lämpötilaan nähden.

    22/05/2014 20:46

  2. Tiedän tunteen vaikka näin ei saisi koskaan sanoa kun on kyse toisen ihmisen kokemuksessta, mutta toiset saavat kuumetta helpommin kuin toiset ja oma aamulämpö, joka on jossakin 35 tuntumassa saa nousta aika paljon että ylittää 38 ja kun se ylittyy olen jo Egyptissä tai jossakin muualla kuin omassa sängyssä, mutta sitä ei ole tapahtunut elämässäni kuin muutaman kerran, joka ei riitä yhtään mihinkään:)

    Toivottelen kaunista kesää Menopaussille. Oma kaverikin sai terveenpaprut ainakin kontrolliin saakka, joka on parin kolmen kuukauden kuluttua. Lapsuusystävän korjausleikkaukset ovat poikineet monta vaivaa ja vastusta, mutta lopussa kiitos seisoo, uskokaamme niin:)

    30/05/2014 15:48

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s