Nainen ratissa

Kun ajaa pienehköä autoa, joka viestittää naisellisella punaisuudellaan kanssa-autoilijoille, että ratissa on nainen, saa takuuvarmasti varautua siihen, että ihan jokaikisen isomman auton on pakko päästä ohi. Pahimpia ovat tappajarekat, jotka kahdeksankympin rajoitusalueilla päästelevät yhdeksääkymppiä ja jumittavat sitten peräpeilissä kiinni. Siinäpä on kiva naama valkoisena ajaa sallitun rajoissa, kun peilistä näkyy vain testosteronia uhkuva rekan nokka. Perälaudassa kiinni se vielä kehtaa välkytellä valoja, että väisty tyhmä. No minähän väistyn, koska en halua kuvitella, miltä tuntuu, jos peura hyppää tielle ja se tappajarekka vyöryy takaa päälle. Ei ehkä naurattaisi rekkakuskiakaan siinä.

Kaasujalkani on oikein poliisin todistuksella poliisiauton takapenkillä todettu hiukka liian raskaaksi, joten en ajele tientukkona. Tosin sen poliisiauton takapenkkikokemuksen jälkeen ajan vain sallitun laskennallisen ylinopeuden piirissä. Syytä ei ohittamiseen pitäisi olla.

2 responses

 1. M.o.t. vaihdoin pienestä punaisesta Astrasta isoon mustaan maasturiin. Ajan ihan samalla tavalla kuin ennenkin eli säntillisesti sääntöjen mukaan (80 km/h alueella ehkä 81 – 82 km/h). Mutta nykyään ani harvoin ohitetaan, uskomatonta! Sinne ne jäävät auditmersutbemarit muodostumaan jonoksi, jota saan peruutuspeilistä ihastella 😉

  19/02/2014 22:53

 2. mea

  Nonni, se on todistettu.

  Pienen elämäni hupihetkiä ovat ne, kun 80:n alueella minut ohittaa joku vanhuuttaan tutiseva Hiace. Niissä on aina joku firman nimi ja 80:n lätkä. Se jyystää ohi viimeisillä voimillaan. Ratissa lähes aina nuorison edustajistoa. Kun alkaa sitten motari, hurautan ohi. En voi itselleni mitään. Naurattaa hitusen. Niiden kuskien ilme on jännä.

  Miksi niiden on pakko päästä ohi, kun ne tietää satavarmasti, että toi hurauttaa heti ohi, kun rajoitukset sallii. Vai onko oikeasti niin, että ne luulee, että nainen ei uskalla ajaa yli 80:ä.

  20/02/2014 06:29

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s