Uusi terveempi elämä ja kuinka siinä kävikään

houkutus

Valokuvatorstai (inspiroidu kuvasta)

Lupasin vuoden alussa aloittaa terveemmän elämän. Eli saunasiiderit ja  karkit pois ja tilalle enemmän hedelmiä ja vihanneksia. Ensimmäinen takaisku tuli, kun piti kerran ottaa paniikkisiideri, maailma kun osoitti merkkejä, että alkaa se päähänpotkiminen taas. Romahdukseen tarvittiin tietenkin vähän lohtua. Pään ja käden saumaton yhteistyö taikoi sohvalla rötköttävän olemukseni toimesta tyhjiä Geisha-papereita sohvapöydälle. En vieläkään tajua, mitä siinä oikein tapahtui.

Romahduksen jälkeinen viikon ryhtiliike päättyi eilen, kun havahduin kaapista kuuluvaan kutsuhuutoon. Joulusta saakka tallennettu rasia Vihreita kuulia se siellä huuteli kutsuvasti. Kääntelin avaamatonta rasiaa mutta olin tiukkana. Laitoin sen takaisin kaappiin. Näin, sanoin itselleni, tein viisikymmentä lankkua ja päätin unohtaa houkutuksen.

Toimiva konsti unohtaa on mennä internettiin (olen sillä tavalla polttanut useammankin keitoksen pohjaan). Tällä kertaa internetti johdatti tieni Valokuvatorstaihin. Ja mikä se siellä odottikaan: inspiraatio. Pakkohan tähän on osallistua. Eli tarvitsin kuvan. Kaapissa oli jonossa sopivia palleroita > ratkaisu.

Toisaalta. Eihän tuo nyt niin paha ole. Vihreät kuulat on vihreitä. Vihreä on terveellistä.

10 responses

 1. Taru Varre

  Hei, onpa hauskaa, että et hävinnyt. Olen yksi niistä hiljaisista seuraajista ja kirjoituksillasi hyvin usein huvitat ja annat ajattelemisen aihetta. Onneksi hetkellinen poistumisesi olikin vaan cha-cha-chaata!!!!! Hyvää kaikkea sinulle!

  31/01/2014 08:28

 2. Hyvä vastaus! 😀

  31/01/2014 09:29

 3. mea

  Ihanaa, että olette löytäneet tänne. Kiitos. Olen ollut niin huolissani, että tuleeko kukaan enää koputtelemaan ovea. Ja huolissaan olohan lisää lohdutuksen tarvetta.

  31/01/2014 09:31

 4. pappilanmummo

  Ihania vihreitä kuulia. Minullakin on joulusta avaamaton pakkaus, vaan… pahaa pelkään, rettä alan napostella niitä ennen paastonaikaa (seitsemän viikkoa ennen pääsiäistä on paastonaika) ja kun aloitan, niin koko rasia menee kyllä kerralla.

  31/01/2014 13:43

 5. Ei ole minulla tuommoiset pallot säilyneet. On ne niin syötävän nätin näköisikin.

  31/01/2014 13:48

 6. Oooh, vihreitä kuulia. Ne on herkkua. Ja tapetit on hienot.
  Kerta terveille elämäntavoille, hei! Patrik kirjoitti niistä tosi ihanasti. (eikä nyt sitten aatella että kun toi otsikko on että laihdutus, koska eihän meidän tarvi laihduttaa, kun me vaan pidetään huolta, eikä yhtään laihduteta, kun se on ahdistavaa) http://patrikborg.blogspot.fi/2011/09/laihdutus-pysyvasti-tehdaan-nain.html

  31/01/2014 15:22

 7. Oih,herkkuja! Laihduttaa voi aina,herkkuja nautitaan vain silloin tällöin!

  31/01/2014 23:35

 8. mea

  Olin tarkkana ja söin vaan muutaman, sen verran, että sain kameralle nojauskulman. Net, ken ei vihreistä kuulista mitään tajua, sanoo,e ttä ne maistuu vaan vihreälle ja makealle. No. Mitä muuta niiden tarvii olla.

  Kiitos kaikille kävijöille, että kävitte. Tulkaa toistekin. On ollutkin vähän yksinäistä, kun ei ole ollut tupaa, jonne tulla. Tosin, eipä ole ollut emännälläkään mitään tarjota. Toivotaan, että jatkossa on ja tapaamme taas.

  01/02/2014 08:34

 9. Hih. hauska vastaus ja upea kuva!

  02/02/2014 17:52

 10. Mea

  Tervehdys Matkatar. Hauskaa, että matkallasi poikkesit tänne paussilaan.

  03/02/2014 07:48

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s