Uuteen kotiin

Noni, nyt toimii osoitekin uuteen kotiin. Tai ainakin osittain. Menopaussi jäi veneen alle hetkellisesti, kun vanha majapaikka suljettiin. Onneksi vuokraisäntä ystävällisesti otti huonekalut säilöön. Ei niitä tänne uuteen kotiin saa mutta ovatpa omalla koneella muistoina.

Eilen, kun siirtelin takautuvasti postauksia tänne, huomasin käyväni henkisesti tiukahkon session sairauteni kanssa. Ahdisti lukea omaa sairauskertomusta  ja matkaa kesäkuun alusta viime vuoden loppuun. Sen se kesti. Olin matkan aikana omien sanojeni mukaan aika monta kertaa kasvanut ihmisenä, oppinut elämästä asioita, valaistunut ja voimaantunut. Nyt se kaikki huvitti, sillä enhän minä mitään kasvanut. Saati voimaantunut. Syöpä on karski sairaus mutta kun se on leikattu, sytosteerattu, korjausleikattu ja rakennettu rinnat uusiksi, niin ei siinä sen kummennin voimaantunut ihmisenä ole. Onpahan vaan kauniimmat rinnat. Vähän niin kuin uusi elämä silläkin puolella. Ja kuvitellaan nyt varmuuden vuoksi, että olen oikeasti vähän kasvanut myös ihmisenä.

Täällä uudessa kodissa on uudet kalut ja tapetit. Eikö ole nätit. Tekin, jotka ehkä mahdollisesti riiderin kautta luette, niin uskokaa huviksenne: on kauniit tapetit. Ette te kumminkaan tänne klikkaa (harvoin sitä enää tulee tehtyä), joten tapetit on turhat. Ihan hyvin voisin polkata tyhjille seinille. Jota tämä nyt onkin, koska riideri ei fiidiä tunne, Blogilista ei päivityksiä hoksaa ja ihan ei kaikki nimipelvelimetkaan pelitä.

Mutta yhtäkaikki: menopaussi ei kuollut, minä en kuollut. Elämä jatkuu.

10 responses

 1. Mun riideri kyllä löysi uuden osoitteesi! Onnea, onnea vaan uutukaiseen tupaan! 🙂

  p.s. Sulla on samantapainen pohjapiirros kuin naapurillasi – Safarin ikkunasta katsottuna sivupalkki hyppää postausten alapuolelle. Mutta kuten sanottua, tapetit ei riiderissä paista! 🙂

  30/01/2014 11:02

 2. mea

  No kattos perhanaa. Melkein pelästyin, kun koputit ovelle. Täällä on vielä joku härpäke päällä, että pitää hyväksyä kommentit. Olen WordPressissä yhtä eksyksissä kuin Turussa Hansa-keskuksessa: ovia on paljon ja randomilla vaan kokeilen, mihin mikäkin vie. Etsimääni en löydä kuin sattumalta.

  Se ”sivupalkki” on ihan tarkoituksella siellä alhaalla. Jotenkin tapetit näytti paremmilta näin. Ja kuka niitä vanhoja sieltä kaiveliskaan. Ja jos kaivelee, niin siinähän tulee siten pakosti selattua tuoreitakin. Ovelaa, eikö?

  Mutta ihanaa, että joku vielä seuraa. Meinasin jo masentua mutta en nyt sitten raidakaan.

  30/01/2014 11:17

 3. Tämä oli sulavimpia näkemiäni siirtymiä, Feedburnerin ansiosta syöte tuo tänne ihan kuin ei mitään. Jos et olisi eksplikoinut, en olisi edes huomannut mitään tapahtuneen. Ja ihan oikein, en olisi tiennyt tapetin vaihtumisestakaan. Hiano on, ja laikkaan tuosta sivupalkin alasijoituksestakin. Content first.

  30/01/2014 12:24

 4. mea

  Hienoa. Arvostan sanojasi alasijoituksen suhteen. Content first edellä yritän pinnistellä.

  Ovelasti sain sinutkin kilkkaamaan loppusijoituspaikalle.

  30/01/2014 12:30

 5. Olet kyllä ovela; minäkin klikkasin tekemään tupaantuliaisvierailua. Kaunista ja avaraa on. Bonuksena ainakin CommaFeed-riideri näyttää nyt postauksen perässä kommenttien lukumäärän. Hyvä tästä tulee!

  30/01/2014 15:50

 6. mea

  Vähän vielä pykii; juuri kun olin vastaamassa, heitti ulos. Täppärillä, samasta verkosta, näemmä pääsee. Mutta hyvä tästä tulee. Ties vaikka saiai uutta intoa, kun on uudet vimpaimet. Jahka nyt kaiken löydän tuolta WP:n Hansa-keskuksesta.

  Nykyisin, kun blogeja seuraa vain riiderin kautta, tulee hyvin harvoin käytyä peremmälle saakka. Sääli sinänsä, vähentäähän se kommentointiakin.

  30/01/2014 16:19

 7. Hyvinhän tänne löytyi. Hansa-keskus on kyllä kamala.

  31/01/2014 10:36

 8. mea

  No mutta,löytyipä joku, joka on samaa mieltä mun kanssa. Tai ehkä meiltä ei-turkulaisilta puuttuu jotain, jota turkulaisilla on. Muutakin kuin Turku.

  01/02/2014 08:38

 9. sea

  Hei makeet uudet seinät sulla! Harmi vaan kun blogilista kiusaa vanhoja asiakkaita, onneksi Benrope huuteli ongelmastasi Facebookissa ja huomasin tulla lukemaan päivitykset. 🙂

  17/02/2014 23:51

 10. mea

  Blogilistan pojat ei välitä vanhoista. Onneksi vanhat pojat välittää.

  18/02/2014 06:07

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s