Vieras on hyvä ja ottaa kaakkua

Herramunvereni. Täti on tullut niin vanhaksi, ettei muista syntymäpäiviään. Tässähän on juurikin tänäisellä päivämäärällä Menopaussi saavuttanut ihmisiässä mitattuna kunnioitettavat 70 vuotta. Vai oliko se koiran ikä. No melkein sama.

Kun isomummuni täytti 70 vuotta, hän ei halunnut kakkunsa koristeeksi sitä kullitettua muovitikkua, jossa on luku 70. Hän halusi läpyskän, joka kertoo sankarin täyttävän 60 vuotta. Kun pappi sitten sankarittarelle puhetta piti ja oli onnittelemaisillaan kunnioitettavaa seitsemänkymmenen ikävuoden eloa, veti rovasti viime hetkellä voiton tappion kidasta ja onnitteli kuusikymmenvuotiasta.

Pappia odotellessa heittäydynkin nyt kiikkustuoliin muistelemaan aikoja 10 vuotta taaperin. Niitä kunnollisia aikoja, jolloin blogit olivat verkkopäiväkirjoja, kirjoitukset postauksia ja kaikki Blogistaniassa morjenstivat toisiaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s