Lompsistalomps

Pakkaaminen. Ahterista. Telttamatkat ovat opettaneet, että mikään ei ole niin varmaa kuin ilmojen arvaamattomuus. Siksipä onkin oltava mukana hellemekko, sortseja, farkkuja, pitkä- ja lyhythihaisia T-paitoja, uimapukuja, untuvatakki, villavaatetta ylle ja alle, huppareita, sadevaatetta, vaellusvaatetta, pipoa, tumppua, villasukkaa sekä kenkiä joka lähtöön ja keliin. Neljäksi viikoksí.

Tämä kaikki tarkoittaa, että minulla on nyt tuossa pakattuna kaksi ISOA kassia vaatteita, joissa on olevinaan joku logistiikka (useammin ja harvemmin käytettävät eri kasseissa). Sen lisäksi on kenkäkassi (viidet kengät ja jokaisiin sopivia sukkia). Sitten on kassi, jossa on suihku- ja pesuosaston tarvikkeet sekä on kassi, jossa on kasseja erilaisiin mahdollisiin tilanteisiin. Lisäksi yksi kassi on lääkkeitä ja muuta tarpeellista varten. Koskaan ei tiedä, mitä vastaan tulee. Ja reppu.

Näiden lisäksi on kori aamiaiskahvitarvikkeita varten (Presidenttiä, pannujauhatus). Matkaan lähtee tietenkin Trangia, teltta, telttatuolit, makuualustat, makuupussit, tarpsi, tyynyt, pyyhkeet, retkiruokaa, keittovälineitä, näkkäriä, syömävälineitä, vasara, pumppu, lamppuja, pattereita, Trangiaa varten polttoainetta, vesikanistereita sekä retkipöytä. Sekä tietysti valkkaria ja olutta Ruotsin ylitystä varten.

Takaisin tullaan, kun kaikki vaatteet ovat likaisia, Trangia on ympärimusta, auto haisee hielle, kaikki logistiikka on kadonnut kasseista eikä jaksa enää kertaakaan pumpata patjoja. Paluulippua ei ole mutta vanhasta kokemuksesta voisin veikata, että seisaallaan kokkaaminen ja sängyssä nukkuminen alkavat houkuttaa neljännen viikon puolivälissä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s