Terveen paperit

Kaksi päivää tässä nyt olen virallisesti tervehtyneenä ollut ja kustannuspaikalle palannut. Eilen sen kunniaksi vetäisin lenkin ja sen päälle kahvakuulalla kuritin alleja, kyykytin peffaa ja veivasin vyötäröä. Useampaan otteeseen. Niinpä. Ei olisi pitänyt. Nyt kroppa rankaisee. Kiristää ja kiskoo sieltä ja täältä.

Onneksi nyt alkoi sataa, niin sain syyn olla lähtemättä tänäänkin lenkille. Vaan kyllä tuo kahvakuula sen verran syyttävästi tuossa vieressä möllöttää, että mahdanko malttaa olla tarttumatta. Tuskin. On muuten hämmentävää, miten rapaan kuntoon ihminen solahtaa seitsemässä viikossa.

Olen siis virallisesti terveen kirjoissa. Menneestä vuodesta on muistoina paitsi rapakunto, valtavia arpia ympäri kehoa ja kihara tukka. Onkin muuten veikeä tämä tukkajuttu. Uusi tukka kasvaa sikkuraa. Mitä enemmän se kasvaa, sitä kiharampaan vetää. Helppo kesätukka. Ei niin pahaa, ettei jotain hyvääkin. Mikä on minun ollessa viralliset terveen paperit tarvittaessa näyttää ja luomupermis päässä.

Tekisi mieli sanoa, että tänä kesänä voin suunnata ilon kautta tukka hulmuten kesälaitumille vaan kun ei se hulmua.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s