Kävelevä todiste

Olen aina sanonut, että KUKAAN ei huomaa, onko naisella 78 prosenttia pidemmät ja 66 prosenttia tuuheammat ripset. Ei kukaan. Olen kävelevä todiste: kukaan ei ole huomannut, että minulla on 75 prosenttia vähemmän ripsiä. Alaluomen ripset putoilivat viime viikolla ja oikean silmän varsinaiset yläräpsyttimet ovat 50 prosenttia harvemmassa kuin ennen. Kukaan ei ole huomannut.

Tänään raahasin kroppani ensimmäistä kertaa kahdeksaan kuukauteen autohallin portaat, 10 kerrosta, aamulla alas ja äsken ylös. Kuolin melkein. Olen kävelevä todiste siitä, että kahdeksan kuukautta itsesäälissä piehtarointia ja oman navan ympärillä pyörimistä ei ole kuntourheilua.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s