Rakas VR:n asiakaspalauteautomaatti

Matkustin seuralaiseni kanssa jouluksi sukulaisiin pohjoiseen. Joulu oli mainio mutta samaa ei voi sanoa matkan kummastakaan suunnasta. Makuuvaunuhyttejä ei enää saanut 21.10. tilatessa, joten pakko oli ottaa istumapaikat. Mutta ei sekään ihan mennyt kuin Strömsössä, josta johtuen lähetin terveisiä VR:lle:

Miten on mahdollista, että 2 henkilön istumapaikat yöjunassa Tre-Kemijärvi 21.12. (tilattu 21.10.) löytyivät junan ”karjavaunusta”? Junassa oli uudempikin vaunu. Miksi ajoissa matkansa tilannut sai paikan vanhasta vaunusta? Asemalla puoli tuntia ennen junan lähtöä automaatista lippunsa ostanut henkilö istui uudessa, tilavammassa vaunussa yksin kahden hengen paikalla. Tai siis nukkui, koska oli kahden hengen paikka käytettävissä.

Miten on mahdollista, että samassa tilauksessa, siis edelleen 2 hengen lippuun yhtä aikaa tilatut istumapaikat takaisin tullessa 28.12. oli aluksi sijoitettu erikseen, ei vierekkäin? Kun huomasin tämän, sain uudet, vierekkäiset paikat mutta vasta siis erikseen asiasta valittaessani ja maksulliseen numeroon soitettuani, tottakai. Ja taas siitä samasta karjavaunusta. Vaikea uskoa, että koko uusi vaunullinen oli tilannut lippunsa ennen 21.10.

En myöskään keksi, miten voisi kankeammaksi palvelun tehdä: paikkalippuja ei saanut yhdellä, eikä tässä tapauksessa vielä kahdellakaan puhelinsoitolla, saati samaan aikaan tilauksen kanssa. Kuitenkin asiakaspalvelija sanoi, että järjestelmä on nämä teille varannut, kun valitin erillisistä paikoista. Jos järjestelmä ne kerran varaa, niin miksei järjestelmä ilmoita vaunua ja paikkoja saman tien vaan ne pitää erikseen maksullisesta numerosta pyytää 30 päivää ennen junan lähtöä? Miksi järjestelmä varaa erilliset paikat yhdellä kertaa kahdelle yhdessä matkaavalle henkilölölle junalippuja tilatessa, kun junasta kuitenkin löytyy vierekkäisiäkin paikkoja niitä erikseen tiedusteltaessa?

Ja kauniiksi lopuksi tämä palaute ei lähtenyt vaan järjestelmässä on virhe.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s