Ihmeparantuminen

Minusta on hyvää kyytiä tulossa vauhko. Tarkkailen koko ajan kehoani: polvessa tuntuu kipua (onkohan siinä etäpesäke vai olisko se vaan se pyöräily), niska on jäykkä (ettei vaan olisi etäpesäke peräti aivoissa tai voisko olla ihan vaan huono työasento), vatsaa kipristelee (oliskohan etäpesäke tai sitten se on se kaalisalaatti). Olisko kuitenkin. Tai no. Mutta silti…..

Eilen pisti rintaan koko päivän, siis tähän jäljellä olevaan läskin kappaleeseen, ja enkö kauhusta jäykkänä jo, että no niin, se on nyt sitten menoa. Olin jo järjestämässä hautajaisia, kun pääsin kotiin riisumaan virkanaisvermeet. Ja kas. Pistäminen loppui kuin seinään.

Ihmeparantuminen: rintsikan kaarituen kanavastaan karannut pää se siellä pisti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s