Tärkeysjärjestys

Tunnustan. En välttämättä aina jaksa ihan täpöllä olla intopiukeana aivan kaikkiin jonninjoutaviin tehdäänpä-tämmöinen-selvitys-ja-eiköhän-perusteta-myös-työryhmä-juttuihin.

Useimmiten asiat on, kuten ne on. Ne ei muutu siitä miksikään, että teetetään PowerPointti, Exceli, esitelmä, analyysi ja kartoitus tilanteesta ja puidaan vuoden verran päivänselvää asiaa työryhmässä, jonka lopputulema on lausunto, joka arkistoidaan myöhemmin koskaan löytymättömiin.

En minä sillä. Teen ihan mielelläni, siitähän minulle maksetaan. Mutta, jos saan pyytää, käyttäkää edes niitä tekemiäni laskelmia johonkin. Älkää vain pyytäkö sen tähden, että teistä on kiva hipata, kuka on suurin pomo ja kuka saa käskyttää ketä kuinkakin paljon.

Minussa herää jonain päivänä vielä vastustamaton halu laittaa esityksiin puutaheinää ihan vaan sen tähden, että saan nauraa olemattomaan partaani ja huvittua siitä, että kukaan ei huomaa, kuinka pässiä viedään. Jos olisin käskytysjonon kärkikaartia, olisin huolisani, miten helppo minua olisi huijata, jos en hallitsisi perusasioita.

Kivet. Komentokorsulle johtavan polun varsi. Tärkeysjärjestys. Kivojen käppyröiden piirteleminen ei ihan juuri nyt ole minun tärkeysjärjestyslistallani kärkimittelöissä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s