Tukka hyvin, kaikki hyvin

Eilen illalla ajattelin ravistella irtohiukset pois, ettei ne ole tyynyllä ja tyynyltä nenässä. Vessan lavuaari tuli ääriään myöden täyteen hiuksia. Yhdessä hujauksessa puolet tukasta oli siinä edessäni. Olihan se aika masentavaa.

Tänään ensimmäistä päivää peruukki päässä. Työkavereista puolet ei huomannut mitään. Nyt en tiedä, onko se hyvä vai huono asia. Onko mun tukka ollut aina peruukin näköinen? Vai onko peruukki aidon näköinen? Onneksi kukaan ei sanonut, että onpa sulla tänään tukka hyvin, ei ole koskaan ollut noin hienosti. Olisi ollut masentavaa se.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s