Hyvästi glögijuhlat

Ajattelin viikonloppuna juhlistaa ensimmäisen viikon selviytymistä illastamalla kaverin kanssa oikein ravintolassa. Oikein viinilasillisen ääressä. Oikein sellaista parempaa, täyteläisen herukkaista, tummista tummista luumuun vinahtavaa punaviiniä ajattelin ruuan kyytipojaksi lasillisen tempaista. Mutta. Ei pystynyt. Se maistui tajunnan räjäyttävän kamalalle.

Punaviini, joka ennen hyvitteli kitalakea ja jätti jälkeensä samettisen auvon tunteen valuessaan kohti vatsaa asettuakseen sinne lämmittämään ihmisraasua syksyn pimeän koleassa illassa, käyttäytyi nyt kuin kaksitahtisella mopolla ajava teini. Viini hyökkäsi suuhun kärkevänä ja kireänä, veti suun inhon virneeseen ja jätti polttavan vanan jälkeensä kurkkuun ja lopulta jäi hehkumaan vatsaan kuin kekäle käteen.

Makuaisti on muutenkin ihan reisillä: suolaa en maista lainkaan, mikään ei oikeastaan maistu yhtään miltään, paitsi että lämpimät ruuat maistuvat pahalle ja vaisusti muistolle, miltä ruoka joskus on maistunut. Ainoa maku, jonka tunnistan on makea silloin, kun se on kylmää eikä siinä ole alkoholia. Syönen siis loppusyksyn Ekströmin mansikkakiisseliä pursokermavaahdolla.

Tajusin juuri, että glögijuhlat eivät taida tänä syksynä olla mun juttu.

One response

  1. Tietoa on varmaankin tuullt, mutta en ole noteerannut asiaa niin hyvin kuin olisin voinut. Esim. tieto se4hkf6postiviestien merkitsemiseste4 oli te4ysin uutta ja selvite4nkin nyt, miten te4sse4 tilanteessa tulee toimia. Tietohallinto (Marko Kautiainen):Aikaa siirtyme4e4n on viele4 1,5kk, eli ei mite4e4n he4te4e4. Site4 en tiede4 mite4 tarkoitat tiedostojen merkitsemiselle4. Le4hinne4 on ohjeistettu, ette4 jokainen ke4visi ennen kese4kuunalkua le4pi oman postilaatikkonsa ja siivoaisi sielte4 pois kaikki turhat viestit ja merkinne4t. Mite4e4n tarpeellista ei siis tarvitse poistaa eike4 merkite4. Lise4ksi jos tiede4t ke4ytte4ve4si Groupwisessa erilliste4 arkistoa, se pite4e4 liitte4e4 aktiiviseen postilaatikkoon, koska arkistoa ei pystyte4 siirte4me4e4n uuteen je4rjestelme4e4n automaattisesti. Apua saat tarvittaessa oman yksikkf6si ATK-tuelta.

    25/04/2014 10:05

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s