Paremmaksi pistäjät

Tiedättehän sen ihmistyypin, jolla on aina tarjota vakavampi tauti, erikoisemmat vaivat, ärhäkämmät ja isommat syövät ja dramaattisemmat kokemukset. He kysyvät kohdattaessa, että mitä kuuluu ja jos erehtyy kertomaan, niin alkaa parammaksi pistäminen.

Heillä on aina ollut käytännössä toinen jalka jo haudassa ja silti he ovat polkeneet lumituiskuissa ja neljänkymmenen asteen pakkasissa polkupyörällä 50 kilometriä suuntaansa syöpähoidoissa, jotka oli kauheammat kuin kellään. Heillä on myös ollut ainakin lapsen pään kokoiset syöpäkasvaimet ja useita useissa eri paikoissa ja hirveät kivut sekä kamalammat sivuvaikutukset kuin kellään ja niihinkin melkein ovat kuolleet. Poikkeuksetta heitä on aina myös hoitanut sairaalan ylin johtaja-professori-lääkäri-huippututkija, koska heidän tapauksensa ovat niin erikoisia.

Jos paremmaksi pistäjillä ei ole omaa tarinaa tarjottavana, niin löytyy joku sukulainen, työtoveri tai naapuri, joka kuoli just tollaseen syöpään. Kärsittyään ensin helvetilliset tuskat, sairaalabakteerin, amputaation ja sairaalassakin se unohdettiin käytävälle.

Kirjoitti: mea 11:33 | Jälkipuheet (12)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s