No niin, son menoa nyt

Ensimmäinen hoitokerta on 14.9. Niitä neljä kertaa, kolmen viikon välein. Sitten viisi vuotta hormonihoitoja, joilla on ihan kivat sivuvaikutukset. Ja tämä siis sen päälle, että tästä myrkkysatsista kuulemma kasvaa kihara tukka. Jouluna voin värjätä sen punaiseksi ja reunat valkoisiksi. Bad afro -tonttu. Olisko kysyntää?

Ja lisäksi ihan älyämisen rajoille asti tietoa. Melkein tarvitsen excelin. Enää en ihmettele, miksi lääkäri ihmetteli, ettei mulla ole saattajaa. Saattaja? Mihin minä sitä tarvitsen, kysyin. Nyt tiedän. Olisi tehnyt muistiinpanoja.

Päätin niiltä sijoiltani mennä parturiin. Pyysin lyhyen tukan, koska kuukauden päästä sitä ei kuitenkaan ole. Sitä kertoessani ääni sortui vaikka olen asian kanssa muka sinut. Niin se on pinnassa. Ettei ihan kuitenkaan.

Nyt palelee korvia ja niskaa. Pelistä katsoo ihan outo ihminen. Hyvä totutella. Kampuri tarjosi tarjouksena lopuksi etuseteliä, jolla saisin loka-marraskuun aikana 10 euron edun, jos ostan tuotteita. En ottanut. Joku roti.

Näytän nyt Leena Harkimolta vaikka halusin näyttää Pirjo Nuotiolta. Mutta ei sen väliä: kuukauden kuluttua näytän herra Ylpöltä. En muuten valittaisi, jos näin kävisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s