Kuukausi omaa aikaa

Sain päivämäärän: 27.8. ensimmäinen käynti syöpätautien klinikalla.

En vieläkään osaa oikeasti ajatella, millaista tulee olemaan syksyllä. Olenko töissä? Missä vaiheessa lähtee tukka? Entäs ripset? Lähteekö kynnetkin? Niitä kaikkia saa toki kaupasta, en enää ole paniikissa. Silti.

Tiedän myös, että maalis- huhtikuussa tehdän lopullinen korjausleikkaus. Tuntuu, että siihen on aikaa ikuisuus ja toisaalta sehän on ihan kohta. Silloin on pahin ohi ja pelkkää hyvää tiedossa.

Minussa asuu sitkaana velvollisuus käydä töissä syto-hoitojen aikana mutta onko se vaarallista. Onko siinä edes järkeä? Pitäisikö ajatella omaa oloa eikä työnantajan?

Olen liian kauan unohtanut elää itselleni. Tämä syöpäkö tarvittiin muistuttamaan, että minulla on merkitystä eniten itselleni? Voin hemmotella myös itseäni. Voinko sairastaa potematta huonoa omaatuntoa?

Nyt enää puuttuu osaaminen. Miten itsensä hemmottelu onnistuu, kun ei sitä ole koskaan tehnyt? Minulla on nyt kuukausi aikaa etsiä itseni ja unelmani.

One response

  1. Guillem: si no es sap programar ni es te9 temps, alrhsoees cal tenir 399 Eur Sed que sembla bo: me9s memf2ria, tant interna com externa: capacitat per a dos memf2ries SD, que sf3n prou barates. Amb aixf2 fa manco falta un disc dur, sobretot per guardar-hi mfasica i veddeo. Nome9s li trobo a faltar una antenna GPS incorporada, cosa que significa afegir-hi uns 90 Eur per amb Bluetooth. A veure si em recuper de les despeses nadalenques, tambe9.Per cert, . Suposo que Internet n’anire0 ple uns dies.

    25/04/2014 20:45

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s