Ennen ja jälkeen

Työtoverittaret itkettivät ihmistä tänään yllättämällä kuoharipullolla ja lahjakortilla Marimekkoon. Nämä ihanat ihmiset olivat kuunnelleet tarkalla korvalla, kun olen huokaillut sellaisen vaatteen perään, jolla voisin peittää epämääräiset muodot leikkauksen jälkeen. Ylisöpöjä työkavereita minulla.

Valokuvia katsoessani huomaan nykyisin ajattelevani vain, että tuo otettiin silloin, kun kaikki oli vielä hyvin. Tai että enpä tuossakaan tiennyt, että sisälläni jäystää syöpä. Valokuvat ovat minulle kuin sisustusohjelmien ennen ja jälkeen -kuvat. Mutta koska sisustusohjelmissa jälkeen-kuvissa kaikki on aina paremmin, niin olenkin päättänyt, että nyt alkaa minun parempi elämäni. Sen kunniaksi menen tänään ostamaan Kaste-mekon.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s